Gør din flytning til udlandet nemmere med os

Vælg gnidningsfri udlandsflytning

Det er et stort projekt at flytte til udlandet. Udlandsflytning kræver mere koordinering og planlægning end flytning inden for landets grænser.

Vælg derfor også os som dit flyttefirma til udlandet, da vi har lang erfaring med denne former for flytning. Vi kender til alle krav og regler, så din flytning til udlandet kan foregå så gnidningsfrit som muligt.

Ved Nordjysk Flytteservice står vi for udlandsflytning for kunder fra området omkring Nørresundby, Aalborg, Hjørring og Frederikshavn.

Det bedste flyttefirma til udlandet

En international flytning stiller særlige krav, og når du vælger os til din flytning til udlandet, så kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ting. Fordi det skal fragtes en længere tur, pakkes tingene også ekstra sikkert, så de kan holde til alle former for transport.

Hvis du vil være helt sikker på, at tingene er pakket ideelt ned, så kan du også hyre os til denne opgave. Vores flyttefolk er effektive, og vores flyttefirma har mange års erfaring.

Kontakt os for tilbud på flytning til udlandet

Vores priser afhænger af, hvor du skal flytte hen. Som flyttefirma til udlandet kommer vores pris til dig an på, hvor, hvornår, og hvordan dine ting skal flyttes.
Vi kan køre på en samlet pris eller efter timepris. Det er op til dig.

Ring eller skriv til os allerede i dag, og få et billigt, uforpligtende flyttetilbud på din udlandsflytning fra en effektiv flyttemand.

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier

På vores Facebook kan du følge ​med i vores hverdag. ugentligt uploader vi nye billeder og videoer, hvor du kan få et indblik i de forskellige opgavetyper vi udfører. Hop ind på vores side i dag, og hold dig opdateret.

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning