​pakketips fra Nordjysk Flytteservice

Betaling

Betalingen skal altid ske efter endt opgave og inden vi kører fra stedet, medmindre andet er skriftligt aftalt med kontoret. 

Det kan ske ved kontant, mobilepay eller bankoverførsel. Herefter kan der udstedes kvittering for betalingen fra kontoret hvis det ønskes. Mobilepay: 797780 Bank: Reg nr 7450 Konto nr 4088340​

1. SORTER I INDBO FØR DU PAKKER NED

Det er altid en god ide at gennemgå sine ting, således at man sorterer de ting væk som ikke skal med, giv dem eventuelt til venner eller velgørenhed. 

2. KØB ELLER LEJ ROBUSTE FLYTTEKASSER

For at flytte sikkert, bør du benytte solide flyttekasser, ellers kan dette have en negativ indflydelse på flytningen. 7mm er minimum den tykkelse vi forlanger for at forsikring kan gælde ved eventuelle uheld. Vi lejer også flyttekasser ud: Vi tager 750 kr inklusiv moms, for levering af 0-50 flyttekasser i Nordjylland Vi tager 1000 kr inklusiv moms, for levering af 50-100 flyttekasser i Nordjylland Det er gratis at leje dem og afhentning er også gratis efter brug. 

3. MAX FLYTTEKASSE VÆGT PÅ 20 KG

Det er vigtigt at pakke flyttekasserne jævnt, således at de allesammen holder sig indenfor en rimelig vægt på 20 kg. Vores flyttemænd skal gerne holde i mange år 

4. GLAS, PORCELÆN OG SARTE GENSTANDE

Når du skal pakke glas eller andre sarte genstande, så er det vigtigt at du bruger papir til at pakke det ind. Allerhelst silkepapir. Derudover er det en god idé, at komme sammenkrøllet papir i bunden af flyttekassen, da det vil virke stødabsorberende under flytningen. Igen kan bobleplast også fungere som indpakningspapir eller stødabsorberende lag.​

5. FLYDENDE VÆSKER

Når du pakker flydende genstande som fx. mælk, saft, juice, vaskemiddel mm. Husk altid at pakke i plasticsække og derefter placer genstanden i flyttekassen. Selv hvis væsken skulle spilde tager de øvrige ting ikke skade. Er dette ikke sikret korrekt kan flyttefirmaet ikke holdes ansvarlig. 

6. PAK EN "NÆSTE DAGS KASSE"

Vær på forkant med dagen og flytningen ved at pakke en speciel kasse med alt hvad du komme til at skulle bruge næste dag – heri anbefaler vi at du pakker essentielle ting som fx tandbørster, tandpasta, håndklæder, sæbe, et sæt tøj til næste dag. På denne måde, undgår du at miste overblikket og så kan du nemt fortsætte dine gøremål med god smag i munden ;-) 

7. TØM MØBLER FOR INDHOLD

Med mindre at der er aftalt at flyttefirmaet pakker ned i flyttekasser for dig skal du tage indhold ud af kommoder, skabe mm. og pakke det i flyttekasser. 

8. MØBLER GENERELT

Med mindre at det specifikt er aftalt at flyttefirmaet varetager afmontering/indpakning/adskillelse af møbler skal du selv gøre møblerne klar til flytning. 

Dette gøres ved følgende proces:

Vigtige møbler pakkes i bobleplast/folie, dermed sikrer du at der ikke kommer små ridser eller hakker under flytning. Obs forsikring dækker kun ting der har været pakket forsvarligt, både møbler og flyttekasser. 

Ønsker du ikke at pakke dine ting ind forsvarligt gør vi det gerne for dig. Prisen er 400 kr pr 15 minutters indpakning – inklusiv moms og materialer. Møbler med glas/plader/hylder mm bør tages ud og pakkes separat (således glas, plader eller hylder kke rykker sig under håndtering af møblet) Ben aftages af borde, senge, skriveborde Udragende elementer fjernes – fx. søm, skruer, ben. 

Det er kundens ansvar, at ting er skilt ad i en sådan grad at det kan flyttes, er der store møbler der ikke kan flyttes pga vægt eller størrelse så forbeholder vi os retten til ikke at flytte disse. 

Ønsker du ikke at adskille dine ting selv, gør vi det gerne for dig. Prisen er 400 kr pr 15 minutters adskillelse – inklusiv moms og materialer

9. ELEKTRONIK

Store elektroniske genstande som fx tv eller computerskærme skal pakkes ind i original emballage for at forsikring er gældende. Alternativt anbefaler vi, at du informerer os omkring hvad du skal have med, så vil vi pakke genstanden sikkert ind for dig i bobleplast hvis du ikke har original emballage. Prisen er 400 kr pr 15 minutters indpakning – inklusiv moms og materialer. Mindre elektroniske genstande som fx videospil, controllere m.m. som kan være i en flyttekasse, anbefaler vi at du pakker med et beskyttende lag af fx bobleplast. 

10. HVIDEVARER

Inden ankomst af flyttemænd bør du have frakoblet alt elektronik, med mindre at det er aftalt, at vi står for nedpakningen af din bolig. Her anbefaler vi, at du afkobler vaskemaskiner, køleskabe m.m. ca 12-24 timer inden flytningen. Det er meget vigtigt, at du afkobler vaskemaskinen og tømmer den for vand for at undgå at den spilder vand under transporten. Frysere bør afkobles i god tid inden flytningen for at isen i fryseren ikke smelter og forsager skade. Spildes der vand fra hvidevarer under transport er det på eget ansvar.

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning