​10 pakketips fra Nordjysk Flytteservice

​1 ) SORTER I INDBO FØR DU PAKKER NED

Det er altid en god ide at gennemgå sine ting, således at man sorterer de ting væk som ikke skal med, giv dem eventuelt til venner eller velgørenhed.

2 ) KØB ELLER LEJ ROBUSTE FLYTTEKASSER
For at flytte sikkert, bør du benytte solide flyttekasser, ellers kan dette have en negativ indflydelse på flytningen.
Vi lejer gerne flyttekasser ud, og du kan også købe dem fra os.
Vi tager 750 kr for levering af 0-50 flyttekasser i Nordjylland
Vi tager 1000 kr for levering af 50-100 flyttekasser i Nordjylland
Det er gratis at leje dem og afhentning er også gratis efter brug.

3 ) MAX FLYTTEKASSE VÆGT PÅ 20 KG
Det er vigtigt at pakke flyttekasserne jævnt, således at de allesammen holder sig indenfor en rimelig vægt på 20 kg. Vores flyttemænd skal gerne holde i mange år 😊

4 ) GLAS, PORCELÆN OG SARTE GENSTANDE
Når du skal pakke glas eller andre sarte genstande, så er det vigtigt at du bruger papir til at pakke det ind. Allerhelst silkepapir.
Derudover er det en god idé, at komme sammenkrøllet papir i bunden af flyttekassen, da det vil virke stødabsorberende under flytningen.

5 ) FLYDENDE VÆSKER
Når du pakker flydende genstande som fx. mælk, saft, juice, vaskemiddel mm. Husk altid at pakke i plasticsække og derefter placer genstanden i flyttekassen. Selv hvis væsken skulle spilde tager de øvrige ting ikke skade.

6 ) PAK EN "NÆSTE DAGS KASSE"
Vær på forkant med dagen og flytningen ved at pakke en speciel kasse med alt hvad du komme til at skulle bruge næste dag – heri anbefaler vi at du pakker essentielle ting som fx tandbørster, tandpasta, håndklæder, sæbe, et sæt tøj til næste dag.
På denne måde, undgår du at miste overblikket og så kan du nemt fortsætte dine gøremål med god smag i munden 😉

7 ) TØM MØBLER FOR INDHOLD
Med mindre at der er aftalt at flyttefirmaet pakker ned i flyttekasser for dig bør du tage indhold ud af kommoder, skabe mm. og pakke det i flyttekasser.

8 ) MØBLER GENERELT
Med mindre at det er aftalt at flyttefirmaet varetager afmontering/indpakning af møbler bør du selv gøre møblerne klar til flytning.
Dette gøres ved følgende process:
Vigtige møbler pakkes i bobleplast, dermed sikrer du at der ikke kommer små ridser eller hakker under flytning. Obs forsikring dækker kun ting der har været pakket forsvarligt, både møbler og flyttekasser.
Møbler med plader/ hylder mm bør tages ud og pakkes separat (således hylder eller plader ikke rykker sig under håndtering af møblet)
Ben aftages af borde, senge, skriveborde
Udragende elementer fjernes – fx. søm, skruer, ben.

9 ) ELEKTRONIK
Store elektroniske genstande som fx tv eller computerskærme bør helst pakkes ind i original emballage. Alternativt anbefaler vi, at du informerer os omkring hvad du skal have med, så vil vi pakke genstanden for dig på selve flyttedagen i flyttetæpper.
Mindre elektroniske genstande som fx videospil m.m. som kan være i en flyttekasse, anbefaler vi at du pakker det med et beskyttende lag af fx bobleplast.

10 ) HVIDEVARER
Inden ankomst af flyttemænd bør du have frakoblet alt elektronik, med mindre at det er aftalt, at vi står for nedpakningen af din bolig.
Her anbefaler vi, at du afkobler vaskemaskiner, køleskabe m.m. ca 12-24 timer inden flytningen. Det er meget vigtigt, at du afkobler vaskemaskinen og tømmer den for vand for at undgå at den spilder vand under transporten.
Frysere bør afkobles i god tid inden flytningen for at isen i fryseren ikke smelter og forsager skade.

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier

På vores Facebook kan du følge ​med i vores hverdag. ugentligt uploader vi nye billeder og videoer, hvor du kan få et indblik i de forskellige opgavetyper vi udfører. Hop ind på vores side i dag, og hold dig opdateret.

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning