Professionel og fleksibel erhvervsflytning

Vi hjælper jer sikkert frem og godt på plads

Har du en større eller mindre virksomhed, der er på udkig efter erhvervsflytning? Så er du landet det rette sted. Hos Nordjysk Flytteservice står vi altid klar til at hjælpe erhvervskunder med flytninger. Vores virksomhed er beliggende i Nørresundby, men vi har primært kunder i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn samt andre nordjyske byer.


Vi er et flyttefirma, der blev stiftet tilbage i 2019. Hos os er god service og høj kundetilfredshed i fokus. Vi varetager alle flytteopgaver – store som små. Vi har for eksempel hjulpet en virksomhed i Viborg med at flytte deres hovedkontor, og med vores store erfaring er vi også klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Vi er generelt meget fleksible og leverer altid en god kvalitet. Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, der skal have hjælp til erhvervsflytning, står vi klar. For os er det desuden alfa og omega, at vi overholder alle aftaler til tiden og sikrer en god service. Du kan derfor trygt hyre os til at varetage din flytning.

Erhvervsflytning med en skræddersyet løsning

​Vi ved, at det kræver helt forskellige tilgange og planlægninger at flytte for forskellige virksomheder. Skal du have flyttet et klassisk kontor med computere, borde og stole? Eller en butik med varer, stativer og lagerinventar? Uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med og skal have flyttet, så kan vi hjælpe dig.

Der er dog nogle ting, som altid er de samme, når vi hjælper til med en erhvervsflytning. Du er nemlig altid sikret:

  • Hjælp til ned- og udpakning
  • Hurtig og effektiv flytning
  • Høj kvalitet og god service
  • Efterservice, hvis der er spørgsmål efter flytningen
  • Forsikring hos Codan, så du kan være helt tryg ved at overlade dit inventar hos os
  • Fuld tilfredshed som kunde – fra start til slut.

​For os er det vigtigste nemlig, at du får en god oplevelse med din erhvervsflytning, så du ikke behøver at bruge tid på andet, end at komme godt på plads i de nye lokaler.

Få det rette flyttetilbud

Inden vi går i gang med en erhvervsflytning, vil du altid modtage et flyttetilbud først. Vi har forskellige pakketilbud, du kan vælge imellem, som dækker over to, fire og op til seks timer. Derudover kan du vælge antal flyttefolk, flyttevogn og kørsel.

Vores priser afhænger derfor af opgavens omfang og øvrige ressourcer. Det første tilbud vil være uforpligtende. Ved nogle flytninger kan der være behov for at aftale nærmere om de respektive opgaver. I det tilfælde er du til hver en tid velkommen til at ringe til os.

Står du og skal til at gøre klar til en flytning, så kan du her læse om vores 10 bedste flyttetips til en god og overskuelig proces. 

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål til vores pakketilbud, erhvervsflytning eller blot ønsker en billig pris, så er du mere end velkommen til at ringe allerede i dag. Vi sidder altid klar til at hjælpe med god planlægning, så kan få den bedst mulige og mest overskuelige flytteproces.

Foruden erhvervsflytning kan vi også hjælpe til med kontorflytning, privatflytning samt transport af enkelt gods.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til 42 26 98 90, eller send en mail til kontakt@nordjyskflytteservice.dk

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udsnit af vores referencer

Skal dit logo med på listen?

Kontakt os

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning