Professionel og fleksibel erhvervsflytning

Er du en større eller mindre virksomhed, der er på udkig efter erhvervsflytning? Så er du landet det rette sted. Hos Nordjysk Flytteservice står vi klar til at hjælpe erhvervskunder. Vores virksomhed er beliggende i Nørresundby, men vi har primært kunder i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn samt andre nordjyske byer.

Vi er et flyttefirma, der blev stiftet tilbage i 2019. Hos os er god service og høj kundetilfredshed i fokus. Vi varetager alle flytteopgaver - store som små. Vi har for eksempel hjulpet en virksomhed i Viborg med at flytte deres hovedkontor.

Vi er generelt meget fleksible og leverer altid en god kvalitet. Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, der skal have hjælp til erhvervsflytning, står vi klar. For os er det desuden alfa og omega, at vi overholder alle aftaler til tiden og sikrer god service. Derfor kan du trygt hyre os til at varetage din flytning.

Vi tilbyder:​

  • høj kvalitet og god service
  • tilfredse kunder gennem hele processen
  • efterservice, hvis der er spørgsmål efter flytningen
  • forsikring hos Codan, så du kan være helt tryg
  • flytning helt trygt
  • ned- og udpakning.​

Få det rette flyttetilbud

Inden vi går i gang med en erhvervsflytning, vil du altid modtage et flyttetilbud først. Vi har forskellige pakketilbud, du kan vælge imellem. Pakketilbuddene varierer fra to timer til fire timer og op til seks timer. Derudover kan du vælge antal flyttefolk, flyttevogn og kørsel.

Vores priser afhænger derfor af opgavens omfang og øvrige ressourcer. Det første tilbud vil være uforpligtende. Ved nogle flytninger kan der være behov for at aftale nærmere om de respektive opgaver. I det tilfælde er du til hver en tid velkommen til at ringe til os.

Kontakt os og hør mere om erhvervsflytning

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores pakketilbud, erhvervsflytning eller blot ønsker en billig pris, er du mere end velkommen til at ringe allerede i dag.

Ring til 42 26 98 90, eller send en mail til kontakt@nordjyskflytteservice.dk

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier

På vores Facebook kan du følge ​med i vores hverdag. ugentligt uploader vi nye billeder og videoer, hvor du kan få et indblik i de forskellige opgavetyper vi udfører. Hop ind på vores side i dag, og hold dig opdateret.

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning