​Gør din flytning nemmere med os

​Vælg en gnidningsfri flytning – vælg os

Det er et stort projekt at flytte. Flytning kræver en hel del koordinering og planlægning, så det hele forløber gnidningsfrit.

Uanset om du skal flytte adresse, med mere plads og højere til loftet, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, så kan vi hos Nordjysk Flytteservice klare alle opgaver både store som små.

Vælg derfor os som dit flyttefirma, da vi har god erfaring med flytning for private. Vi kender til alle krav og regler, så din flytning kan foregå så gnidningsfrit som muligt.

Hos Nordjysk Flytteservice står vi blandt andet for flytning for kunder fra området omkring Nørresundby, Aalborg, Hjørring og Frederikshavn.

Det bedste flyttefirma til en sikker flytning

Når du vælger os til din flytning, så kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ting.

Hvis du vil være helt sikker på, at tingene er pakket ideelt ned, så kan du også hyre os til denne opgave. Vores flyttefolk er effektive, og vores flyttefirma har mange års erfaring.

Kontakt os for et godt tilbud

Vores priser afhænger af den enkelte opgave. Vi har lavet 3 pakketilbud, som du kan vælge imellem, alt efter om det drejer sig om et lille værelse eller et stort hus.

Hvis du er mere til en fast aftale med en fast pris, er dette selvfølgelig også noget, vi kan klare. Vi kan køre på en samlet pris eller efter timepris. Det er op til dig.

Ring eller skriv til os allerede i dag og få et flyttetilbud fra en effektiv flyttemand. Det er altid gratis og uforpligtende, og vi svarer altid indenfor 48 timer.

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier

På vores Facebook kan du følge ​med i vores hverdag. ugentligt uploader vi nye billeder og videoer, hvor du kan få et indblik i de forskellige opgavetyper vi udfører. Hop ind på vores side i dag, og hold dig opdateret.

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning