​Gør din flytning nemmere med vores hjælp

​Kom gnidningsfrit fra A til B med en effektiv flytning

Det kan virke som et stort projekt at skulle flytte. En flytning kræver en hel del koordinering og planlægning, hvis det hele skal forløbe sig gnidningsfrit.


Uanset om du skal flytte til et nyt hjem med mere plads og højere til loftet, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, så kan vi hos Nordjysk Flytteservice hjælpe dig. Vi klarer nemlig alle opgaver både store som små.

Vælg derfor os som dit flyttefirma, da vi har god erfaring med flytning for private. Vi kender alt til dine behov og krav, så vi kan sørge for, at din flytning kan foregå så gnidningsfrit som muligt. Vores fornemmeste opgave er nemlig at få dig effektivt og nemt fra A til B med alle dine ting i god behold.


Hos Nordjysk Flytteservice tilbyder vi blandt andet flytning til kunder fra området omkring Nørresundby, Aalborg, Hjørring og Frederikshavn.


Få hjælp til en sikker privatflytning og en god oplevelse

Når du vælger os til din flytning, så kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ting. Hvis du vil være helt sikker på, at dine tinge er pakket ideelt ned, så kan du også hyre os til denne opgave. Vores flyttefolk er effektive, og vores professionelle flyttefirma har mange års erfaring.


Med vores store erfaring kan du altså være sikker på en tryg og god oplevelse, når du skal flytte. Vi tager det tunge læs, koordinerer hele processen og overlader dig til blot at finde dig godt til rette i dit nye hjem.​

Har du særligt gods, så som et klaver, gamle og dyre kunstværker, designermøbler eller noget helt fjerde, så går vi naturligvis til opgaven med den nænsomhed og særlige omtanke, det kræver. Med vores store erfaring som flyttemænd har vi efterhånden flyttet alle former for gods, og du kan derfor trygt overlade dine mest værdifulde genstande i vores kompetente hænder.

Kontakt os for et godt tilbud

Vores priser afhænger af den enkelte opgave. Vi har lavet 3 pakketilbud, som du kan vælge imellem, alt efter om det drejer sig om et lille værelse, et stort hus eller det derimellem.

Hvis du er mere til en fast aftale med en fast pris, er dette selvfølgelig også noget, vi kan klare. Vi kan køre til en samlet pris eller efter timepris. Det er op til dig.​

Ring eller skriv til os allerede i dag og få et flyttetilbud fra en effektiv flyttemand. Det er altid gratis og uforpligtende, og vi svarer altid inden for 48 timer.​

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt på plads i dit nye hjem.

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning