Forsikring

Vælger du Nordjysk Flytteservice til din flytning, er dine ting selvfølgelig vores ansvar og dækket af vores forsikring.

Vi passer godt på dine ting, og vores dygtige flyttemænd er meget påpasselige, når de transporterer dine ting til og fra flyttebilen, og når den pakkes. En sjælden gang i mellem sker der dog det, der ikke må ske: at en ting bliver ridset eller skadet. Er det vores flyttemænd, der bærer ansvaret for skaden, får du naturligvis erstatning.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du selv har stået for at nedpakke dine ejendele, skal de være pakket forsvarligt ind, førend eventuelle ridser eller skader kan påhvile os som flyttefirma – samme regler gælder desuden hos alle øvrige flyttefirmaer.

Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan kategoriseres som værende forsvarligt indpakket:

  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo (som f.eks. tobak, spiritus, porno, narkotika, mv.), og at vægten på godset ikke overstiger vognens forskrifter.
  • Nordjysk Flytteservice forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer af f.eks. færgetakster, overvægtsbøder, broafgifter, valutakurser eller såfremt §4, stk. 1 ikke overholdes.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekten.

Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes senest 48 timer efter endt flytning.

Se i øvrigt vores alm. betingelser​

Skal vi flytte for dig?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring i branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
Let-alm-tæt møbleret *


 
 
 
 
 
 
Elevator ja/nej *

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os?

Nordjysk Flytteservice er en fleksibel virksomhed, der lægger stor vægt på, at kvaliteten af flytningen er i top, samt at overholde alle aftaler som er indgået med kunden TIL TIDEN.​

Har du spørgsmål?

Skriv til os i dag på: 

Skriv til os her

Se vores handelsbetingelser

Eller ring direkte til os på:

Nordjysk Flytteservice

CVR​: 40823654

Attrupgårdvej 3, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning